T+ T- Reset

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Op 15 november 2012 is Alptax tijdens het evenement “Inclusief Ondernemen” uitgeroepen tot “Meest Maatschappelijke Partner 2012 / 2013″. Casper Pouwels mocht na het tellen van de stemmen de award uit handen van de voorzitter van Atlant Partnership, dhr. van der Vrande in ontvangst nemen.

“Voor ons is dit een geweldige prijs,” gaf Casper Pouwels aan in zijn dankwoord, “we zijn er echt trots op. Intern weten we wel dat we letterlijk en figuurlijk op de goede weg zitten en dat we daar nu ook extern waardering voor hebben gekregen is natuurlijk fantastisch.”

Tijdens het avondprogramma presenteerden drie genomineerden zich als gegadigde voor de titel “Meest Maatschappelijke Partner 2012 / 2013″. Aan hen de taak het publiek ervan te overtuigen dat zij de award zouden moeten winnen. Alptax bleek haar verhaal het best op het publiek te hebben overgebracht. Naast Alptax waren DPI uit Geldrop en het Klok en Peelmuseum in Asten genomineerd. Volgens Casper Pouwels mogen ook zij met recht trots zijn op deze nominatie.

De award gaat naar de organisatie of het bedrijf dat maatschappelijk verantwoord ondernemen het best heeft verankerd in haar bedrijfsvoering.

Alptax, Eastwood Studio’s werken sinds twee maanden samen om de nieuwe bedrijfsfilm voor Alptax te produceren. Twee weken geleden werd Alptax genomineerd. We zijn direct samen aan de slag gegaan om een extra film te maken voor de presentatie. In een kort tijdsbestek hebben we een prachtige presentatiefilm neergezet. Deze werd aandachtig bekeken door het publiek.

Chauffeursportaal Roadrunner klantportaal Rit bestellen

Nieuws uit onze branche

Alptax nieuws