T+ T- Reset

Senzer kiest voor Alptax

25 november 2017

Alptax Taxiservice B.V. komt als beste uit de bus en heeft de Europese aanbesteding voor het werknemersvervoer van Werkbedrijf Senzer gewonnen.

Het betreft hier het dagelijks vervoeren van ± 250 werknemers van Senzer naar diverse werklocaties, voornamelijk vanuit de zeven Peelgemeentes (Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren). De looptijd van de nieuwe overeenkomst is drie jaar met een mogelijke verlenging van tweemaal een jaar. De overeenkomsten voor de uitvoering van het werknemersvervoer zijn inmiddels ondertekend.

Aansluitend vervoer

Voor Alptax, die al vanaf het jaar 2000 zittend vervoerder van deze opdracht is, betekent de voortzetting van deze opdracht een enorme opsteker. Het werknemersvervoer sluit namelijk naadloos aan bij de overige opdrachten die Alptax in haar portefeuille heeft. Door de naadloze aansluiting kan er maximaal geprofiteerd worden van de efficiency die het totale vervoerspakket biedt.

Volgens Casper Pouwels, directeur van Alptax Taxiservice, “Is de opdracht, die ingaat op 2 januari 2018, in principe onmisbaar om de exploitatie van bedrijf financieel technisch verantwoord te kunnen blijven uitvoeren. We zijn dan ook erg blij dat deze perfect passende opdracht wederom aan ons is gegund.

Overige Nieuwsberichten

Chauffeursportaal Roadrunner klantportaal Rit bestellen

Nieuws uit onze branche

Alptax nieuws