T+ T- Reset

Alptax vervoerspartner van Misty Fields Festival

7 augustus 2018

Alptax Taxiservice is vervoerspartner van het Misty Fields Festival. De organisatie van Misty Fields Festival 2018 heeft voor Alptax gekozen als vervoerspartner tijdens het festival wat gehouden word op vrijdag 31 augustus, zaterdag 1 en zondag 2 september 2018 in Nationaal Park De Groote Peel. Het partnership houdt in dat Alptax het pendelvervoer organiseert van alle bezoekers tussen het NS station in Deurne naar het festivalterrein in Asten-Heusden.

Eind augustus en begin september bezoeken enkele duizenden festivalliefhebbers het Misty Fields Festival. De bezoekers moeten veilig vervoerd worden vanaf het station in Deurne naar het festivalterrein en terug. Alptax gaat dit vervoer organiseren en uitvoeren. Het vervoer zal uiteraard afgestemd worden op de piekmomenten en is daarbuiten ook op afroep beschikbaar, zodat de bezoekers snel op hun plek van bestemming zijn.

Kijk op de Facebooksite van het Misty Fields Festival

Overige Nieuwsberichten

Chauffeursportaal Roadrunner klantportaal Rit bestellen

Nieuws uit onze branche

Alptax nieuws