T+ T- Reset

NS Zonetaxi

Alptax verzorgt de NS Zonetaxi vanaf station Helmond en Deurne.

Met NS Zonetaxi reist u nu gemakkelijk en snel van én naar meer dan 100 stations tegen een aantrekkelijke prijs.

Maak van uw treinreis een comfortabele deur-tot-deur-reis met de NS Zonetaxi van NS. Hiermee reist u gemakkelijk én snel van en naar het staion tegen een aantrekkelijk vast tarief per zone. U boekt de NS Zonetaxi eenvoudig online waarbij de ritprijs direct inzichtelijk is. Zo weet u op voorhand precies waar u aan toe bent. Bovendien betaalt u pas achteraf via automatische incasso. U heeft al een taxirit van € 6,- voor de eerste zone.

Aantrekkelijke zoneprijzen

NS Zonetaxi werkt op basis van zones met een helder en aantrekkelijk zonetarief. Dit tarief bestaat uit het opstaptarief van € 3,- plus het zonetarief van € 3,- per zone. Een zone is 2 kilometer.

De ritprijs wordt berekend op basis van de kortste route middels de routeplanner. Betalen gebeurt achteraf via automatische incasso, contant betalen is dus niet nodig. Indien u verder wilt reizen dan 6 kilometer, betaalt u € 3,- per 2 kilometer.

Zo werkt de NS Zonetaxi

Stap 1: Eenmalige registratie

Om gebruik te kunnen maken van NS Zonetaxi registreert u zich eenmalig met uw OV-chipkaartnummer via het aanmeldformulier.

Stap 2: Reserveren van een taxirit

U reserveert een NS Zonetaxi online of via de mobiele site, tot 30 minuten voor de gewenste aanvang van de rit. Start of einde van een rit is altijd een station. U ontvangt een e-mail ter bevestiging met de ritprijs en (contact)gegevens van de taxi. Op het afgesproken tijdstip staat de taxi voor u klaar op het station of wordt u thuis opgehaald. U kunt tot 15 minuten voor aanvang de rit annuleren.

Stap 3: Afrekenen?

U ontvangt per e-mail een factuur en de ritprijs wordt automatisch van uw rekening afgeschreven.

Chauffeursportaal Roadrunner klantportaal Rit bestellen

Nieuws uit onze branche

Alptax nieuws