T+ T- Reset

Taxireclame

Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen zonder dat dit heel veel geld kost. Kies dan voor Taxireclame! Wij bieden u een betaalbare en opvallende ruimte op onze taxi’s.

Taxireclame is een perfect instrument om uw bedrijf, product of evenement blijvend te promoten. Een uniek en ‘in het oog springende’ mogelijkheid om uw naamsbekendheid onder de doelgroep te vergroten.

Onze taxi’s rijden de hele dag (en nacht) door de straten in de regio waar u gevestigd bent, en dat 7 dagen per week. Zij zijn voortdurend en overal zichtbaar in het drukke centrum van uw stad of dorp, bij treinstations, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, zorgcentra, uitgaansgelegenheden, evenementen, enz..

In tegenstelling tot een dure eenmalige advertentie in een regionaal dag of weekblad, nauwelijks opvallend tussen alle andere advertenties, heeft u met uw reclame op onze taxi’s een zeer groot bereik. Anders gezegd; uw bedrijf of product is prominent en permanent bij een breed publiek in het straatbeeld onder de aandacht.

Proberen kost niets!! Nu een maand gratis op proef!

U kunt kiezen voor 2 maanden reclame op één of meerdere taxi’s, maar ook voor 6 of 12 maanden. Taxireclame is niet alleen geschikt om lange tijd op te adverteren maar ook uitermate geschikt om een actie of evenement onder de aandacht te brengen. Reclame op onze voertuigen vertaalt zich naar een hogere attentiewaarde van uw bedrijf en uw reclame-uiting, door ca. 1 miljoen contactmomenten op jaarbasis per voertuig.

Neem voor vrijblijvend advies of een prijsopgave contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar Casper Pouwels nummer 0493-313131 of stuur een email naar info@alptax.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Chauffeursportaal Roadrunner klantportaal Rit bestellen

Nieuws uit onze branche

Alptax nieuws