T+ T- Reset

TX-Keur Opleidingen

Door adequate opleidingen zijn chauffeurs nog beter in staat hun werk goed en met plezier uit te voeren. Daar heeft iedereen profijt van. De TX-Keur chauffeur is professioneel en dienstverlenend ingesteld, hij /zij weet immers waar de reiziger behoefte aan heeft.

Het TX-opleidingsprogramma verplicht chauffeurs jaarlijks een opleiding te volgen waarin de basisvaardigheden van taxivervoer worden herhaald. Dit wordt aangevuld met informatie over de wet- en regelgeving, de doelstellingen van het TX-Keur en kennis over ons bedrijf. Na het volgen van de algemene jaarlijkse opleiding is de chauffeur het visitekaartje van ons bedrijf.

De specifieke tweejaarlijkse cursus is bedoeld om van de chauffeur een specialist te maken voor een specifieke doelgroep. Een voorbeeld: Een chauffeur op de rolstoelbus moet zich verdiepen in de Code VVR en deze ook praktisch toe kunnen passen. Zo zijn er opleidingen gericht op onder andere “Het nieuwe rijden”, vervoer van specifieke groepen, straattaxi vervoer enzovoort.

Chauffeursportaal Roadrunner klantportaal Rit bestellen

Nieuws uit onze branche

Alptax nieuws