T+ T- Reset

Rolstoelbussen

Alptax Taxiservice BV heeft voor haar rolstoelvervoer de meest moderne voertuigen, met alle benodigde voorzieningen ter beschikking.

Voor dit vervoer worden extra verlengde voertuigen met een verhoogd dak ingezet. Dit wordt door de passagiers als zeer prettig ervaren met name de extra beenruimte voor rolstoel gebonden personen wordt bijzonder gewaardeerd. Bovendien kunnen deze voertuigen multifunctioneel worden ingezet. Een liftinstallatie, vastzetsystemen, extra veiligheidsgordels, een extra verlaagde instap en extra instapbeugels behoren tot de standaarduitrusting. Er is de laatste jaren veel te doen over het veilig vervoer en het vastzetten in het voertuig van rolstoel gebonden personen, Alptax volgt voortdurend de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

De voertuigen en de vastzetsystemen van Alptax voldoen aan de daarvoor in het leven geroepen veiligheidscode VVR en de meest recente inzichten hiervan. Verbeteringen worden zo snel mogelijk doorgevoerd, hierdoor bent u er altijd zeker van dat u volgens de laatste nieuwe inzichten over veiligheid wat betreft het vastzetsysteem voor een rolstoel wordt vervoerd.

Chauffeursportaal Roadrunner klantportaal Rit bestellen

Nieuws uit onze branche

Alptax nieuws