T+ T- Reset

NS Zonetaxi

Alptax verzorgt de NS Zonetaxi vanaf station Helmond Centraal en station Deurne.

NS Zonetaxi

Maak van uw treinreis een comfortabele deur-tot-deur-reis met NS Zonetaxi. Hiermee reist u gemakkelijk én snel van en naar het station tegen een aantrekkelijk vast tarief per zone tot 2 kilometer. U heeft al een taxirit vanaf € 6 en voor dit tarief kunt u maximaal 3 personen extra meenemen. U boekt de NS Zonetaxi eenvoudig online of via de Reisplanner Xtra app.

NS Zonetaxi rijdt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, van de eerste tot en met de laatste trein. De ritten worden uitgevoerd door lokale taxiondernemers die garant staan voor kwaliteit. Hierdoor bent u zeker van een taxi met een ervaren chauffeur die de route kent en u veilig naar uw bestemming brengt. De taxi wordt niet gedeeld met anderen.

Aantrekkelijke ritprijs vooraf inzichtelijk
NS Zonetaxi werkt met een voordelige en eenvoudige tariefstructuur. Het starttarief is € 6 voor de eerste zone tot 2 kilometer. Vervolgens betaalt u € 3 per gereden 2 kilometer.

  • Tot 2 kilometer betaalt u € 6
  • Tot 4 kilometer betaalt u € 9
  • Tot 6 kilometer betaalt u € 12

Indien u verder wilt reizen dan 6 kilometer, betaalt u € 3 per 2 gereden kilometer met een maximum van 30 kilometer per rit.

De totale ritprijs wordt berekend op basis van de kortste route via de routeplanner. Deze prijs is bekend voordat u uw taxirit boekt. En betalen gaat zorgeloos: niet met contant geld in de taxi, maar achteraf via automatische incasso. U betaalt het tarief per taxi en u kunt maximaal 3 personen extra meenemen. Zo kunt u met elkaar al een rit maken voor € 1,50 per persoon!

Zo werkt NS Zonetaxi
Op een groot aantal stations in Nederland is de NS Zonetaxi beschikbaar. Op het station volgt u de borden waar ’taxi’ op staat aangegeven. U herkent de NS Zonetaxi standplaats aan de speciale NS Zonetaxi zuil of aan een bord met het logo van NS Zonetaxi onder een bord van P-taxi of Kiss&Ride.

Om een NS Zonetaxi te boeken voert u 3 stappen uit:

Stap 1: Eenmalige registratie

Stap 2: Reserveren van een taxirit

  • Online: via NS Zonetaxi of via de Reisplanner Xtra app.
  • Telefonisch: telefonisch telefoonnummer 0900 – 6798294 (geen extra belkosten). Of via de Reisplanner Xtra app.

Stap 3: Afrekenen
U ontvangt per e-mail een factuur. De ritprijs wordt automatisch van uw rekening afgeschreven.

Chauffeursportaal Roadrunner klantportaal Rit bestellen

Nieuws uit onze branche

Alptax nieuws